Käyttöehdot

1. SITTAVA VAIKUTUS. TÄMÄ ON SITOVA SOPIMUS SINUN JA ’VÄLILLÄ. RAVINTOLASUMO.FI. ’ (”ME”, ”ME”, ”YRITYS”). KÄYTTÄMÄLLÄ INTERNET-SIVUA, JOKA SIJAITSEE OSOITTEESSA. HTTP://WWW.RAVINTOLASUMO.FI. ’ (”SIVUSTO”), SITOUDUT NOUDATTAMAAN NÄITÄ KÄYTTÖEHTOJA. JOS NÄITÄ KÄYTTÖEHTOJA EI MISSÄÄN VAIHEESSA VOIDA HYVÄKSYÄ, SINUN ON HETI POISTUTTAVA SIVUSTOSTA JA LOPETETTAVA KAIKEN SEN KÄYTTÖ.

2. YKSITYISYYSPOLITIIKKA. KUNNIOITAMME YKSITYISYYTTÄSI JA ANNAMME SINUN HALLITA HENKILÖKOHTAISTEN TIETOJEN KÄSITTELYÄ.

3. SOVELLETTAVA LAKI. NÄITÄ KÄYTTÖEHTOJA ON TULKITTAVA KALIFORNIAN JA YHDYSVALTOJEN LAKIEN MUKAISESTI JA NIIHIN SOVELLETTAESSA, VIITTAMATTA LAINVALINTASÄÄNTÖIHIN. TÄMÄ SIVUSTO ON TARKOITETTU AMERIKAN YHDYSVALLOISSA ASUVIEN HENKILÖIDEN KÄYTTÖÖN.

4. VÄHIMMÄISUUS. SINUN ON OLTAVA VÄHINTÄÄN 18-VUOTIAS KÄYTTÄÄKSESI TÄTÄ SIVUA JA OSALLISTUAKSESI SIIHEN. TAKAAT, ETTÄ OLET VÄHINTÄÄN 18-VUOTIAS JA PYSTYT TEKEMÄÄN TÄMÄN SOPIMUKSEN OIKEUDELLISESTA NÄKÖKULMASTA.

5. EBOOK-MERKINNÄT JA POSTIMET. SINULLA ON MAHDOLLISUUS, MUTTA EI VELVOITETTA, REKISTERÖITYÄ JA VASTAANOTTAA MEILTÄ ILMAINEN E-KIRJA. JOS TEET NIIN, SUOSTUT VASTAANOTTAMAAN MEILTÄ LISÄÄ KAUPALLISIA SÄHKÖPOSTIVIESTEJÄ.

6. SÄHKÖPOSTI VIESTINTÄ. KUN OTAT MEIHIN YHTEYTTÄ, ANNAT NIMENOMAISEN SUOSTUMUKSEN JA SUOSTUT VASTAANOTTAMAAN MEILTÄ VASTAUKSIA SÄHKÖPOSTITSE. NÄMÄ SÄHKÖPOSTIVIESTIT VOIVAT OLLA LUONTEELTAAN KAUPALLISIA TAI EI-KAUPALLISIA. EI-KAUPALLISET SÄHKÖPOSTIT VOIVAT SISÄLTÄÄ, MUTTA EIVÄT RAJOITU NIIHIN, HALLINNOLLISET KYSYMYKSET JA ILMOITUKSET NÄIDEN EHTOJEN, TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN TAI MUUN SIVUSTON DOKUMENTOINNIN MUUTOKSISTA.

7. OHJELMISTON KÄYTTÖ. YRITYS VOI ASETTAA TIETTYJÄ OHJELMISTOJA SINULLE SIVUSTON SAATAVILLE. JOS LATAAT OHJELMISTOA SIVUSTOLTA, OHJELMISTON, MUKAAN LUKIEN KAIKKI OHJELMISTOON SISÄLTYVÄT TAI SEN LUOMAT TIEDOSTOT JA KUVAT, SEKÄ NIIHIN LIITTYVÄT TIEDOT (YHDESSÄ ”OHJELMISTO”) KATSOTAAN OLEVAN YRITYKSEN LISENSOIMANA HENKILÖKOHTAISEEN, EI-KAUPALLISEEN, VAIN KOTIKÄYTTÖÖN. YHTIÖ EI SIIRRÄ OTSIKKOA TAI IMMATERIAALIOIKEUKSIA OHJELMISTOON, JA YRITYS SÄILYTTÄÄ TÄYDEN JA TÄYDELLISEN OMISTUSOIKEUDEN OHJELMISTOON SAMOIN KUIN KAIKKI SIIHEN LIITTYVÄT IMMATERIAALIOIKEUDET. ET VOI MYYDÄ, LEVITTÄÄ TAI TOISTAA OHJELMISTOA, EIKÄ SAA PURKAA, SUUNNITELLA, SUUNNITELLA, PURKAA TAI MUUTEN MUUTTAA OHJELMISTOA IHMISEN HAVAITSEMAAN MUOTOON. KAIKKI TAVARAMERKIT JA LOGOT OVAT YRITYKSEN TAI SEN LISENSSINANTAJIEN OMISTUKSESSA. ET SAA KOPIOIDA TAI KÄYTTÄÄ NIITÄ MILLÄÄN TAVALLA.

8. KÄYTTÄJEN SISÄLTÖ. LÄHETTÄMÄLLÄ, LATAAMALLA, NÄYTTÄMÄLLÄ, SUORITTAMALLA, LÄHETTÄMÄLLÄ TAI MUUTEN JAKELEMALLA TIETOA TAI MUUTA SISÄLTÖÄ (”KÄYTTÄJÄN SISÄLTÖÄ”) SIVUSTOLLE, ANNAT YRITYKSELLE, SEN TYTÄRYHTIÖILLE, VIRKAMIEHILLE, JOHTAJILLE, TYÖNTEKIJÖILLE, KONSULTTEILLE, EDUSTAJILLE JA EDUSTAJILLE PYSYVÄN , YKSINOIKEUS LISENSSIIN KÄYTTÄJÄN SISÄLLÖN KÄYTTÄMISELLE YRITYKSEN, SEN TYTÄRYHTIÖIDEN, VIRKAMIESTEN, JOHTAJIEN, TYÖNTEKIJÖIDEN, KONSULTTIYRITYSTEN, EDUSTAJIEN JA EDUSTAJIEN INTERNET-LIIKETOIMINNAN YHTEYDESSÄ, MUKAAN LUKIEN, RAJOITTAMATTA, OIKEUS KOPIOIDA, LEVITTÄÄ, SIIRTÄÄ, JULKISESTI NÄYTTÄÄ, SUORITTAA JULKISESTI, TOISTAA, MUOKATA, KÄÄNTÄÄ JA MUOTOILLA UUDELLEEN KÄYTTÄJÄN SISÄLTÖÄ. ET SAA KORVAUSTA MISTÄÄN KÄYTTÄJÄN SISÄLLÖSTÄ. HYVÄKSYT, ETTÄ YRITYS VOI JULKAISTA TAI MUUTEN PALJASTAA NIMESI KÄYTTÄJÄN SISÄLLÖN YHTEYDESSÄ. LÄHETTÄMÄLLÄ KÄYTTÄJÄN SISÄLTÖÄ SIVUSTOLLE, VAKUUTAT JA VAKUUTAT, ETTÄ OMISTAT OIKEUDET KÄYTTÄJÄN SISÄLTÖÖN TAI ETTÄ SINULLA ON MUUTEN VALTUUDET LÄHETTÄÄ, LEVITTÄÄ, NÄYTTÄÄ, SUORITTAA, LÄHETTÄÄ TAI MUUTEN JAKAA KÄYTTÄJÄN SISÄLTÖÄ.

9. INTELLEKTIIVISEN OMINAISUUSLAINEN NOUDATTAMINEN. SIVUSTOLLE PÄÄSYSSÄ SUOSTUT KUNNIOITTAMAAN MUIDEN IMMATERIAALIOIKEUKSIA. SIVUSTOSI KÄYTTÖÄ SÄÄTELEVÄT JATKUVASTI TEKIJÄNOIKEUKSIEN OMISTAMISTA JA IMMATERIAALIOIKEUKSIEN KÄYTTÖÄ KOSKEVAT LAIT. SITOUDUT OLEMAAN LÄHETTÄMÄTTÄ, LATAAMASTA, NÄYTTÄMÄSTÄ, SUORITTAMASTA, VÄLITTÄMÄTTÄ TAI MUUTEN JAKAMASTA MITÄÄN TIETOJA TAI SISÄLTÖÄ (YHDESSÄ ”SISÄLTÖ”) LOUKKAAMATTA MINKÄÄN KOLMANNEN OSAPUOLEN TEKIJÄNOIKEUKSIA, TAVARAMERKKEJÄ TAI MUITA IMMATERIAALIOIKEUKSIA TAI OMISTUSOIKEUKSIA. HYVÄKSYT NOUDATTAA TEKIJÄNOIKEUKSIEN OMISTAMISTA JA IMMATERIAALIOIKEUKSIEN KÄYTTÖÄ KOSKEVIA LAKEJA, JA SINÄ OLET YKSIN VASTUUSSA KAIKISTA ASIAAN LIITTYVIEN LAKIEN RIKKOMUKSISTA JA KAIKISTA KOLMANSIEN OSAPUOLTEN OIKEUKSIEN LOUKKAUKSISTA, JOTKA AIHEUTUVAT MINKÄ TAHANSA TARJOAMASTASI TAI VÄLITTÄMÄSTÄSI SISÄLTÖSTÄ SIIRRETÄÄN KÄYTTÄJÄTUNNUKSELLASI. OIKEUS TODISTAA, ETTÄ JOKIN SISÄLTÖ EI LOUKKAA MITÄÄN LAKEJA TAI KOLMANSIEN OSAPUOLTEN OIKEUKSIA, KUULUU YKSINOMAAN SINULLE. KAIKKI DIGITAL MILLENNIUM COPYRIGHT ACT -ASIAT KÄSITELLÄÄN DMCA-KÄYTÄNTÖMME MUKAISESTI, JOHON PÄÄSET DMCA-LINKIN KAUTTA SIVUN ALAOSASSA.

10. SOVELTAMATON SISÄLTÖ. HYVÄKSYT OLLA LÄHETTÄMÄTTÄ, LATAAMASTA, NÄYTTÄMÄTTÄ, SUORITTAMATTA, VÄLITTÄMÄTTÄ TAI MUUTEN JAKAMASTA SISÄLTÖÄ, JOKA (A) ON KUNNIANVALVOA, LOUKKAAVAA, SÄÄDYTÖNTÄ, PORNOGRAFISTA, VÄÄRINKÄYTTÄVÄÄ TAI UHKAAVAA; B) PUOLTAA TAI ROHKAISEE KÄYTTÄYTYMISEEN, JOKA VOI OLLA RIKOS, JOHTAA SIVIILIOIKEUDELLISEEN VASTUUSEEN TAI RIKKOA MUUTEN SOVELLETTAVAA PAIKALLISTA, VALTION, KANSALLISTA TAI ULKOMAISTA LAKIA TAI MÄÄRÄYKSIÄ; C) MAINOSTAA TAI MUUTOIN PYYTÄÄ VAROJA TAI ON PYYTÄÄ TAVAROITA TAI PALVELUITA; TAI (D) ANTAA LÄÄKÄRIN NEUVOJA MUILLE KÄYTTÄJILLE. YRITYS PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN LOPETTAA MINKÄ TAHANSA TÄLLAISEN MATERIAALIN VASTAANOTTAMISEN, LÄHETTÄMISEN TAI MUUN JAKELUN SIVUSTON AVULLA, JA TARVITTAESSA POISTAA TÄLLAISEN MATERIAALIN PALVELIMILTAAN. YHTIÖ AIKOO TEHDÄ TÄYSIMÄÄRÄISTÄ YHTEISTYÖTÄ LAINVALVONTAVIRANOMAISTEN TAI -VIRASTOJEN KANSSA NÄIDEN EHTOJEN TAI SOVELLETTAVIEN LAKIEN RIKKOMUSTEN TUTKINNASSA.

11. INTELLEKTIIVISEN OMINAISUUSLAINEN NOUDATTAMINEN. SIVUSTOLLE PÄÄSYSSÄ SITOUDUT NOUDATTAMAAN LAKIA JA KUNNIOITTAMAAN MUIDEN IMMATERIAALIOIKEUKSIA. SIVUSTOSI KÄYTTÖÄ SÄÄTELEVÄT AINA TEKIJÄNOIKEUKSIEN OMISTAMISTA JA IMMATERIAALIOIKEUKSIEN KÄYTTÖÄ KOSKEVAT LAIT. SITOUDUT OLEMAAN LÄHETTÄMÄTTÄ, LATAAMASTA, NÄYTTÄMÄSTÄ, SUORITTAMASTA, VÄLITTÄMÄTTÄ TAI MUUTEN JAKAMASTA MITÄÄN TIETOJA TAI SISÄLTÖÄ (YHDESSÄ ”SISÄLTÖ”) LOUKKAAMATTA MINKÄÄN KOLMANNEN OSAPUOLEN TEKIJÄNOIKEUKSIA, TAVARAMERKKEJÄ TAI MUITA IMMATERIAALIOIKEUKSIA TAI OMISTUSOIKEUKSIA. HYVÄKSYT NOUDATTAA TEKIJÄNOIKEUKSIEN OMISTAMISTA JA IMMATERIAALIOIKEUKSIEN KÄYTTÖÄ KOSKEVIA LAKEJA, JA SINÄ OLET YKSIN VASTUUSSA KAIKISTA ASIAAN LIITTYVIEN LAKIEN RIKKOMUKSISTA JA KAIKISTA KOLMANSIEN OSAPUOLTEN OIKEUKSIEN LOUKKAUKSISTA, JOTKA AIHEUTUVAT MINKÄ TAHANSA TARJOAMASTASI TAI VÄLITTÄMÄSTÄSI SISÄLTÖSTÄ VÄLITETÄÄN TILILLÄSI. OIKEUS TODISTAA, ETTÄ JOKIN SISÄLTÖ EI LOUKKAA MITÄÄN LAKEJA TAI KOLMANSIEN OSAPUOLTEN OIKEUKSIA, KUULUU YKSINOMAAN SINULLE.

12. EI TAKUITA. HYVÄKSYMME HAKUA KAIKKI TAKUUT. TEE SIVUSTOA SAATAVILLA ”SELLAISENA KUIN SE ON” ILMAN MINKÄÄNLAISTA TAKUUTA. VASTUUT SIVUSTON TAI PALVELUN KÄYTTÖÖN TAI VAIKUTTAMISESTA TAI VAHINKOIDEN RISKIEN. LAIN SALLITTUJEN MAKSUISEN MAKSUJEN KANSSA LAAJENTUMISESTI MYÖNTÄÄ KAIKKI KAIKKI ILMAISET TAI ILMOITETUT TAKUUT, SEKÄ, MITEN RAJOITTAVAT MYÖS MYÖNTYMYYSMUKAISUUDEN, VAKUUDEN, VAKUUDEN, KORKEUKSEN, TIETTYMISEN, TORJUNNON, TAKUUN. EMME TAKAA, ETTÄ SIVUSTO TAI PALVELU VASTAA VAATIMUKSIASI TAI ETTÄ SIVUSTON TAI PALVELUN TOIMINTA ON KATKEAMATTOMANA TAI VIRHEETÖNTÄ.

13. RAJOITETTU VASTUU. VASTUUSUMME SINULLE ON RAJOITETTU. LAIN SALLITTUJEN MAKSIMIEN MAKSUTTAMALLA EI OLE VASTUU MITÄÄN VAHINKOISTA (MUKAAN MUKAISET, VAIN RAJOITETTAVAT, ERITYISET, VAHVISTETTAVAT, TAI JÄLKEISET VAHINGOT, TYHJENNYT TUOTOT, TAI HUKKAAT TIEDOT) ), SEN SIJONNAN KÄYTTÖÖN TAI YHTEYDESSÄ TAI YHTEYDESSÄ TAI MITÄMINEN USA: N TARJOAMAT MATERIAALIT TAI PALVELUT. TÄTÄ RAJOITUSTA SOVELLETAAN RIIPPUMATTA SIITÄ, JOHTUVATKO VAHINGOT SOPIMUKSEN RIKKOMISESTA, VAHINGONKORVAUKSESTA TAI MUUSTA OIKEUDELLISESTA TEORIASTA TAI TOIMINTATAVASTA.

14. ESITTELYT SIVUSTAT. MEILLÄ EI OLE HALLINTAA EIKÄ VASTUUTA MISTÄÄN KOLMANSIEN OSAPUOLIEN VERKKOSIVUSTOISTA TAI MATERIAALEISTA. TEEMME YHTEISTYÖTÄ USEIDEN KUMPPANEIDEN KANSSA, JOIDEN INTERNET-SIVUSTOT VOIDAAN LINKITTÄÄ SIVUSTOON. KOSKA MEILLÄ EI OLE HALLINTAA NÄIDEN KUMPPANI- JA TYTÄRYHTIÖSIVUSTOJEN SISÄLLÖSTÄ JA SUORITUSKYVYSTÄ, EMME ANNA TAKEITA TÄLLAISTEN SIVUSTOJEN TARJOAMIEN TIETOJEN PAIKKANSAPITÄVYYDESTÄ, VALUUTASTA, SISÄLLÖSTÄ TAI LAADUSTA, EMMEKÄ OLE VASTUUSSA TAHATTOMASTA, KIISTANALAISESTA, EPÄTARKASTA , HARHAANJOHTAVA TAI LAITON SISÄLTÖ, JOKA VOI OLLA KYSEISILLÄ SIVUSTOILLA. SAMOIN AJOITTAIN SIVUSTON KÄYTÖN YHTEYDESSÄ SINULLA VOI OLLA PÄÄSY KOLMANSIEN OSAPUOLTEN OMISTAMIIN SISÄLTÖKOHTEISIIN (MUKAAN LUKIEN, MUTTA NÄIHIN RAJOITTUMATTA, VERKKOSIVUSTOT). HYVÄKSYT JA SUOSTUT SIIHEN, ETTEMME ANNA MITÄÄN TAKEITA TÄMÄN KOLMANNEN OSAPUOLEN SISÄLLÖN OIKEELLISUUDESTA, VALUUTASTA, SISÄLLÖSTÄ TAI LAADUSTA, JA EMME OTA VASTUUTA SIITÄ, JA ETTÄ ELLEIVÄT NIMENOMAISESTI TOISIN MÄÄRÄTÄ, NÄMÄ KÄYTTÖEHDOT SÄÄTELEVÄT MINKÄ TAHANSA KÄYTTÄJÄN KÄYTTÖÄ JA KAIKEN KOLMANNEN OSAPUOLEN SISÄLTÖ.

15. KIELLETTY KÄYTTÖ. ASETAMME TIETTYJÄ RAJOITUKSIA SIVUSTOSI SALLITTUUN KÄYTTÖÖN. SINULLA ON KIELLETTYÄ RIKKOA TAI YRITTÄÄ RIKKOA KAIKKIA SIVUSTON TURVAOMINAISUUKSIA, MUKAAN LUKIEN, RAJOITTAMATTA SITÄ, (A) PÄÄSY SISÄLTÖÖN TAI TIETOIHIN, JOITA EI OLE TARKOITETTU SINULLE, TAI KIRJAUTUMINEN PALVELIMELLE TAI TILILLE, JOTA SINULLA EI OLE LUPAA KÄYTTÄÄ; (B) YRITTÄÄ KOETTAA, SKANNATA TAI TESTATA SIVUSTON TAI SIIHEN LIITTYVÄN JÄRJESTELMÄN TAI VERKON HAAVOITTUVUUS TAI RIKKOA TURVALLISUUS- TAI TODENNUSTOIMENPITEITÄ ILMAN ASIANMUKAISTA LUPAA; (C) HÄIRITSEMÄLLÄ TAI YRITTÄMÄLLÄ HÄIRITÄ PALVELUITA MILLE TAHANSA KÄYTTÄJÄLLE, ISÄNNÄLLE TAI VERKOLLE, MUKAAN LUKIEN, RAJOITTAMATTA, VIRUKSEN LÄHETTÄMINEN SIVUSTOON, YLIKUORMITUS, ”TULVA”, “ROSKAPOSTITUS”, “POSTIPOMMITUS”, ” KAATUMINEN ”TAI” DDOS ”-HYÖKKÄYKSEN KÄYNNISTÄMINEN SIVUSTOLLE; (D) SIVUSTON KÄYTTÄMINEN EI-TOIVOTTUJEN SÄHKÖPOSTIEN LÄHETTÄMISEEN, MUKAAN LUKIEN, RAJOITTAMATTA, TARJOUKSET TAI TUOTTEIDEN TAI PALVELUIDEN MAINOKSET; (E) TCP / IP-PAKETTIOTSIKON TAI OTSIKKOTIETOJEN OSAN VÄÄRENTÄMINEN MIHIN TAHANSA SÄHKÖPOSTIIN TAI MIHIN TAHANSA SIVUSTOA KÄYTTÄVÄÄN VIESTIIN; TAI (F) MINKÄ TAHANSA LÄHDEKOODIN, JOTA OLEMME KÄYTTÄNEET SIVUSTON TARJOAMISEEN, YRITTÄMINEN MUOKATA, SUUNNITELLA KÄÄNTEISESTI, PURKAA, HAJOTTAA TAI MUUTEN VÄHENTÄÄ TAI YRITTÄÄ VÄHENTÄÄ IHMISEN HAVAITTAVISSA OLEVAAN MUOTOON. JÄRJESTELMÄN TAI VERKON TIETOTURVALOUKKAUKSET SAATTAVAT JOHTAA SINUT SIVIILI- JA / TAI RIKOSOIKEUDELLISEEN VASTUUSEEN.

16. VASTUU. SUOSTUT KORVAAMAAN MEITÄ TIETYISTÄ TEOISTA JA LAIMINLYÖNNEISTÄ. HYVÄKSYT KORVATA, PUOLUSTAA JA PITÄÄ HALLUSSAAN VAARATTOMIA YRITYKSIÄ, SEN TYTÄRYHTIÖITÄ, VIRKAMIEHIÄ, JOHTAJIA, TYÖNTEKIJÖITÄ, KONSULTTEJA, EDUSTAJIA JA EDUSTAJIA KAIKISTA KOLMANSIEN OSAPUOLTEN VAATIMUKSISTA, TAPPIOISTA, VASTUUSTA, VAHINGOISTA JA / TAI KUSTANNUKSISTA (MUKAAN LUKIEN KOHTUULLISET ASIANAJAJAPALKKIOT). JA KUSTANNUKSET), JOTKA AIHEUTUVAT PÄÄSYSTÄ SIVUSTOLLE TAI SIVUSTON KÄYTÖSTÄ, NÄIDEN KÄYTTÖEHTOJEN RIKKOMISESTA TAI TILISI MUIDEN KÄYTTÄJIEN RIKKOMUKSESTA TAI MINKÄ TAHANSA HENKILÖN TAI YHTEISÖN HENKISEN OMAISUUDEN TAI MUUN OIKEUDEN LOUKKAUKSESTA. ILMOITAMME SINULLE VIIPYMÄTTÄ KAIKISTA TÄLLAISISTA VAATIMUKSISTA, MENETYKSISTÄ, VASTUISTA TAI VAATIMUKSISTA JA TARJOAMME SINULLE KUSTANNUKSELLASI KOHTUULLISTA APUA PUOLUSTAESSASI SELLAISIA ​​VAATIMUKSIA, MENETYKSIÄ, VASTUITA, VAURIOITA TAI KUSTANNUKSIA.

17. TEKIJÄNOIKEUS. KAIKKI SIVUSTON TAI PALVELUN SISÄLTÖ ON: COPYRIGHT © ’. 2019 ”. ’. RAVINTOLASUMO.FI. ’

18. YRITTÄVYYS; LUOPUMISTA. JOS TOIMIVALTAISESTA TUOMIOISTUIMESTA JOSTAKIN SYYSTÄ TODETAAN, ETTÄ MITÄÄN NÄISSÄ KÄYTTÖEHDOISSA OLEVAA EHTOA EI VOIDA PANNA TÄYTÄNTÖÖN, KAIKKI MUUT EHDOT PYSYVÄT MUUTTUMATTOMINA JA OVAT TÄYSIN VOIMASSA JA VOIMASSA. LUOPUMINEN MINKÄÄN NÄIDEN KÄYTTÖEHTOJEN RIKKOMISESTA EI MERKITSE LUOPUMISTA MINKÄÄN AIKAISEMMASTA, SAMANAIKAISESTA TAI MYÖHEMMÄSTÄ SAMAN TAI MINKÄ TAHANSA MUUN TÄMÄN SÄÄNNÖKSEN RIKKOMISESTA, EIKÄ LUOPUMINEN OLE VOIMASSA, ELLEI SE OLE TEHTY KIRJALLISESTI JA ALLEKIRJOITTANUT VALTUUTETTU HENKILÖ. LUOPUMISPUOLUEEN EDUSTAJA.

19. EI LISENSSIÄ. MITÄÄN SIVUSTON SISÄLTÖÄ EI TULE YMMÄRTÄÄ MYÖNTÄVÄN SINULLE LISENSSIÄ MINKÄ TAHANSA MEIDÄN TAI KOLMANNEN OSAPUOLEN OMISTAMILLE TAVARAMERKEILLE, PALVELUMERKKEILLE TAI LOGOILLE.

20. VAIN YHDYSVALLAT. SIVUSTOA VALVOO JA YLLÄPITÄÄ YRITYS KALIFORNIAN OSAVALTION TOIMIPISTEISTÄ. VERKKOSIVUN VERKKOTUNNUS ON REKISTERÖITY YHDYSVALLOISSA JA SIVUSTO ISÄNNÖI YHDYSVALLOISSA. TÄMÄN SIVUSTON AIOTTU YLEISÖ KOOSTUU VAIN YHDYSVALLOISSA OLEVISTA HENKILÖISTÄ. YRITYS EI VÄITÄ, ETTÄ JOKIN MATERIAALEISTA TAI PALVELUISTA, JOIHIN SINULLA ON OLLUT KÄYTTÖOIKEUS, ON SAATAVANA TAI SOPIVA KÄYTETTÄVÄKSI MUISSA PAIKOISSA. SINUN KÄYTTÄMÄÄSI TAI PÄÄSYÄ SIVUSTOON EI TULE TULKITA SITEN, ETTÄ YRITYS KÄYTTÄÄ MÄÄRÄTIETOISESTI LIIKETOIMINNAN ETUJA TAI ETUJA MUUSSA OSAVALTIOSSA TAI LAINKÄYTTÖALUEELLA KUIN KALIFORNIASSA JA YHDYSVALLOISSA.

21. TARKISTUKSET. YHTIÖ PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN MUUTTAA NÄITÄ EHTOJA. JOS YRITYS PYRKII TEKEMÄÄN SELLAISEN MUUTOKSEN, JOKA ON MIELESTÄMME OLENNAINEN OMAN HARKINTANSA MUKAAN, MEIDÄN ON

(A) ILMOITA SÄHKÖPOSTITSE MAINITUSTA MUUTOKSESTA 15 PÄIVÄÄ ENNEN MUUTOKSEN VOIMAANTULOA, JA
(B) JULKAISE KOTISIVULLA MUUTOKSEN TEKEMINEN.

JOS TOIMIVALTAINEN TUOMIOISTUIN TOTEAA TÄMÄN MUUTOSMÄÄRÄYKSEN PÄTEMÄTTÖMÄKSI, TÄMÄ MUUTOSLAUSEKE PÄÄTTYY OSANA TÄTÄ SOPIMUSTA. KAIKKI EHTOIHIN TEHDYT MUUTOKSET OVAT TULEVAISUUDENNÄKYMIÄ.